Om oss

Välkommen till Ånge In Sweden

En inredningsbutik online. Låt oss inspirera dig

I södra Norrland i Västernorrlands län och Ånge kommun i landskapet Medelpad finns vi med Inredning och blomsterbutiken Ånge in Sweden.

För det är ju egentligen så enkelt som det låter Ånge i Sverige eller för att vara internationella Ånge in Sweden.

Jag är född och har växt upp i en entreprenadfamilj i Hälsingland där drivet och att inget är omöjligt alltid funnits. För ända sedan jag var liten har jag blivit drillad med att -Det är bara dej själv det beror på hur det blir och om du vill göra något så gör det själv för ingen annan gör det åt dej, det är min papps ord och hans företagaranda och tänk har nog ingen av oss tre syskon sluppit undan, och jag tror nog vi ser upp till honom lika mycket allihop.

För min del har det blivit att nu som vuxen ” gräva där jag står” i Ånge och trots Ånge kommuns slogan Underbara Avkrokar som jag för egen del tycker är helkass slogan så trivs jag här i Ånge med min man, hund mina barn och barnbarn.

Jag gillar att vi ligger 7 minuter från E14 som tar Fjällen till Havet eller Havet till Fjällen hur man nu vill se det och sedan att Riksväg 83 börjar vid E14 i Tälje 7 minuter från Ånge och går som en härlig turistväg genom mitt underbara Hälsingland ner till E4 i Tönnebro eller Noran som platsen heter.

När jag skulle starta min butik med inredning i Ånge var varumärket en mycket viktig del, alltså namn och logotype.

För att jag skulle hitta mitt varumärke måste jag fundera på vad står jag för och vad som betyder något för mej, jag kom då fram till att skogen och vattnet dom trygga lugna elementen är min grund, det är där jag hittar lugnet och jordar mej med livet och familjen ”guldringen runt dej” som kan ibland vara stressig, jobbig och smalt och ibland härligt, underbart, mycket och brett.

Därför blev min symbol vad livet här för mej är och däri också mitt varumärke!

Här hittar du inredning för hemmets alla rum. Efter färg, ljussättning och möbler spelar detaljer en viktigt roll.​
Inredningsdetaljer är, förutom att vara dekorativa, ett viktigt inslag för att ditt hem ska kännas harmoniskt. Låt oss inspirera dig i rätt väg.

Välkommen Till Ånge In Sweden